2006-09-15  |  Sağlam ve Volvo Türk İşbirliği Son Hız

Volvo ilk Euro5 FH çekici teslimatını Sağlam Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti.’nin satın almış olduğu 6 adet FH 440 ile gerçekleştirdi.

Volvo ilk Euro 5 FH çekici teslimatını Sağlam Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti.’nin satın almış olduğu 6 adet FH 440 ile gerçekleştirdi.

Volvo Türk Ltd.’den satın alınmış olan 6 adet Volvo FH 4x2 440 HP Euro5 çekicinin teslimatı gerçekleştirildi. Teslimatta, Sağlam yönetim kurulu başkanı Kamil Sağ, Volvo Türk Ltd. Genel müdürü Jan van der Malen, Volvo Kamyon satış müdürü Uğur İncecik ve Bölge Satış Koordinatörü Alper Çalık hazır bulundu. Sağlam’ın filosunda son alımıyla birlikte Volvo çekici sayısı 57’ye ulaştı.

Yeni Volvo FH Serisi
Yeni FH ile Volvo Kamyon Avrupa egzoz emisyon gerekliliklerine SCR katalitik teknolojisi ile uyum sağlayan, tamamiyle yeni 13 litrelik motorunu sunuyor. 520 bg’ye kadar güç üretebilen, tamamiyle yeni 13 litrelik motor bir önceki 12 litrelik motora oranla daha iyi sürüş koşullarına ve %5 oranında düşürülmüş yakıt tüketimine sahip. Yeni Volvo D13 motor 2006 ve 2009 yıllarında yürürlüğe girecek olan Euro 4 ve Euro 5 emisyon gerekliliklerine uyumludur.

Geniş ve kapsamlı ürün seçenekleri sunan yeni VOLVO FH serisi 13 litre hacmindeki yeni VOLVO D13 motoru ile 400, 440, 480 ve 520 HP olmak üzere dört farklı motor gücü seçeneğiyle mevcut. Kapsamlı bir model yelpazesine sahip olan Volvo FH, daha da geliştirilmiş benzersiz konforu ve üstün dayanıklılığı sayesinde uzun mesafe taşımacılığında Volvo’nun ayrıcalıklı konumunu pekiştirmiştir.

Daha fazla bilgi için: Özlem Çopuroğlu, Volvo Türk Ltd. Tel: 0 212 482 40 40 E-mail: ozlem.copuroglu@volvo.com